Monday, February 7, 2011

hamjad!!!!

gua suka melayari internet..
kadang-kadang kawan gua datang bilik gua kalau internet depa tak ok..
kadang2 bos gua pun datang bilik gua mintak gua carik pasal pekeliling..
tp..gua tak kisah..
semudah google..

tapi..
gua masih bengap lagi pasal IT nih..
setakat nak search and copy paste terer ar gua..

dan gua cuba poyo-poyo nak carik sendirik..
camna nak selesaikan..
masalah web page yang gua klik..
tak redirect ke web page lain...
sebagai contoh mudah..
gua google perkataan navigator 5 mp power seh!!!!
dan gua pun klik la pada salah satu carian oleh encik google..

loading sat..

tetiba..

gua terperasan..

redirecting...

JUMP

ke site yang gua tak berahi pun..
kadang-kadang masuk website hotel punya promotion..
kadang-kadang masuk website percutian ke stamford bridge is falling down..

tapi..
yang buat gua rasa nak hempuk PC gua guna meja gua..

pabila..

gua nak tunjuk kat orang opis gua camna nak mintak tolong encik google..
dan mister redirecting
dengan selamber babinya..

membawa hasil klikan gua tuh..

ke satu web page yang lain..

yakni..

ke website porno... KHAS untuk GAY!

fak!!!

HAMJAD!!!!!

gua rasa..mungkin laa..mungkin..

mungkin ada mulut yang mengatakan..

*patutla tak kawen lagi..*

*patutla dia tak pernah ejas doktor or misi2 kat sini*

*patutla bila nak ejas kat sapa2 dia tak mau*

FAK!!!

HARAMSSS!!!!

gua sedang bermusuh dengan web browser..sapa-sapa buleh tolng ajarin aku camna nak pebetoi setting nih?

3 comments:

Si teNang said...

wakkakakakakkakakaa!!!!! =))

tapi pelik laa...biasanya mr. google sgt beretika..

raihanmahpot said...

eh tak ke? ish la..aku ingat ye dah..hahahaha ;p

pali said...

@puanraihanmahpot:aku ngan laki hang pernag bercinta rehan..tp..dia pilih hg sbb nk nampak normal..*puas ati?*

@kinah:ntahnya..ada virus2 kot..xpenah lak dibuat perangai lagu nih..