Sunday, February 13, 2011

dosa kering waktu maghrib

gua baru ja dan online..
waktu azan maghrib berkumandang menandakan masuknya waktu maghrib bagi kota bharu dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya..
gua nk p semayang dulu..

ok..gua sambung..
gua online ja tadi..gua nampak la..
kawan gua yang gua kenal dari matrik upload gambaq..
ok..gua x bengkek..
dia nak aplod apa kejadah sangkut paut ngan bandwith gua kn?
gambaq dia pakai loreng ada 1 calit..aka Lans Koperal Wataniah..
gua rasa dia based kat 515 lagi..gua syak camtu laa..

Wawa chan..sila carik beliau..hahahahahaha..

ok..gua sambung...
sebab gua kenal lama ngan dia..
gua pun klik la gambaq dia..
gua tengok dia memang dah kurus..
tak macam badak air lemas dalam swimming pool dah lani..
dia post gambaq..

gua ok lagi..

ish..dan dan lak gua malas la nak mentulis..
gua nak share la dosa ngan lu orang...
hahahahahahahaha...



hamjad!!!

dah caption pun new me..
lagi mau wt ayat..

'ye ke?'wadefakk!!!?

jadah tol...

p/s:gua memang sengaja..xleh blah gua ngan attention-whore ni...sama ja cam blogwhoring..hahahahahaha

2 comments:

wAwA^cHan said...

apeda pali, takyah cari pon dah jumpe. tu ang lupe hide name die kat bawah tu.

"s*r*p s*r*p*n photo's"

hahaha!

pali said...

hahahahahaha..ingatkan x jumpa..hahahha..nasib hg jumpa gak wawa..