Wednesday, March 23, 2011

sori..gua tak tahan...

gua bukan la baik sangat..
gua bukan la baca quran tiap-tiap ari..
gua tak bangun tahajud tiap-tiap malam pun..
gua pun tak menabung lagi dalam tabung haji...
gua main futsal pun pakai seluaq pendek..
gua tak pegi jemaah subuh tiap-tiap ari..

tapi gua tak gunakan agama gua untuk carik poen..
gua tak tunjuk gua alim berserban sama naik cam minah-minah pakai shawl yang gua nampak cacat..
gua tak dak la tunjuk gua pandai gama..
bercakap arab..bercopy paste tafsir quran..
tapi...
juz to impress those wet poens..
heh..

orang cam lu la yang wat orang tengok agama gua ni...

cam sampah..

lu gunakan agama untuk legalize lu punya lust..
kamon berok!!!
lu mau jadi seperti paderi-paderi di america latin..
menjadi paedhofile?

jangan der..jangan..
lu tak payah berselindung di sebalik agama..
kalau lu nak buat jahat..kalau lu juz nak servis psiton lu..
tak payah..
gaya memang alim ulamak..
tapi..
alamak..
perangai cam lahanat beromen dalam semak..

lu konon-konon berdakwah..tapi gua tengok dalam fren list lu..
bersepah pompuan-pompuan yang tayang lurah tetek..
tapi..tak dak lak gua tengok lu komen cakap menda tu salah..
ahahahahahahaha...
dey!!!
wat modal depan pc ka woi?
woi!!!

7 comments:

Si teNang said...

alamak...sy ke?
lately mcm duk asik copy paste tafsir quran jek..
bukan ape...untuk peringatan jea pon..huhu

pali said...

err..kinah...kamu ni lelaki ke perempuan?err..post saya adalah untuk orang laki...hahahahahahahaha...bukan andalah sakinah..

Si teNang said...

hahahhaa...manalah tau..
ade ayat pakai2 shawl...konpius sy..huhu~

Han15 said...

erm....erm...erm...aku ke???tp aku x copy paste tafsir Ak-Quran pun dalam FB...huhuhuh.....takutnya..hahaha...

Pian said...

ka aku pali? hahaha

pali said...

@kinah
err..rasanya ayat2 atas tu memang maksudkan org laki..hahahahahaha

@anis
hg nk ka?kalau hg rasa hg..memang hg laa...hahahahahahah

@pian
eh..janganla mengaku lagu tu pian..sungguh tak kewl...hahahaha

Si teNang said...

haha..ye ke?
ah sudahhh...adakah sy mengalami krisis gender? hahahahhahaha