Tuesday, April 26, 2011

calculator hati

gua klu ngan cinta ni..lama dah gua tengok..
maksud gua..bukan cinta family laa...
cinta boipren.gelpren..
dari sekolah rendah lagi...
masa sekolah rendah...

mat kopi ngan azrina anak pak harun..
rasyidda ngan suhaili..
ijai ngan zakiah..
jalil ngan zakiah..
pian pun secara konpemnya ngan zakiah..

gua?
gua xdak lagi pikiaq pasai ni..
gua bercinta ngan beskal pink gua..
2 ari sekali gua basuh...
itu masa sekolah rendah..

masuk sekolah menengah..
aaa...cerita gua baru stat masa ni..
time ni gua baru tau gua hot..
*hahahahahahahahahaha*sesi pengriakkan...
masuk form 1 ja..
gua kena gossip ngan budak kelas sebelah..
apa kes gua taktau..
tapi biasa laa...jejaka hot memang camtu pun..
gua lek aja..
malas cita panjang..
form 1 gua dah kapel dah ngan beliau...
tapi besalaa...sat ja...sampai awai form 2 gua kena dump..
ok FINE!!gua tak pakai spek!

gua malas dah nak pikiaq pasai cinta..sampai la masa gua dok gila baca dragon ball buku no 32..
ada budak kelas gua sampaikan salam..
ada junior kirimsalam kat gua..
gua bengkek jaa..
mana leh kirimsalam kat gua..
gua metal!gua bukan mat bunga,gua bengis..
gua wat dek jaaa..malas nak amik port..
better gua fokus jadi speedo SABAR masa tuh..
tapi..nak wat camna..gua terkapel gak ngan budak tuh..
*giler cun comel putih melepak berkening lebat...tapi..sayang...jalan bongkok..deng!*
gua x kisah...ati gua sesuci sehening subuh sunyi..
gua cintan gak ngan dia..gua x kisah kalau dia jalan bongkok pun...bukan gua ada jalan2 ngan dia pun..
hahahahahahaha..
tapi...besala...klu orang hot ni..konpem kena dump punya!!!*FAKK!!!*
ada la setahun lebih kot berkasih sayang tapi..haram x penah dating...*gua bagus dowh!*
dia mintak clash...*shot!!!*
gua ngan 'rela hati' pun melepaskan dia pergi..
cilake!!!

pastu gua senyap jap...
walaupun ada cobaan dari beberapa budak junior..gua tepis..
negitu jugak ngan cobaan dari budak smk sri kurau..
gua tepis gak...
gua nak fokus SPM...emm..ok..gua tipu..gua nak fokus hoki sebenaqnya..
tapi...at last..gua try gak ngan budak junior form 2..gua form 5..
itu giler kiut..tapi gua x minat tgk dia senyum nampak gigi...sebab gigi jarang2...hahahahahahahahaha..
itu ntahcamna..gua pun tatau bila abes..tiba2 ja gua tengok2 dah abes..ok fine!!gua x kena dump!!!yess!!!

pastu...gua masuk matrik..
kat sini laa...eh...maksud gua..masa gua belajaq kat matrik la yang gua kenai anak sarjan mejar..
dia ngaji U lain..U sama ngan tomoko..
tapi..cam gua cakap...gua hot...orang carik gua..
hahahahahahahahahahaha..
apaadahal?
ok..yang ni lama...4 tahun 2 bulan 14 ari..
setakat ni rekod dia pegang lagi laa...hahahahahahahaha...
pastu gua kena dump gak..
gua lek aje...gua dah biasa..
gua x frust pun..
sikit pun dak..
berat badan gua ja menyusut ngan agak cargas masa tuh...
gua ok..gua abes gak belajaq...
saya kena dump..saya OK..

orait..
apa yang gua nak bagitau sini...
gua dah biasa kena dump..
orang mai carik gua..
orang kasik dump gua..
xpa..gua tak kisah..
KARMA is a BITCH..
tapi..
suma yang penah jadi kapel gua dulu..
suma dah kawen..
wow!!yang kena dump gak belum kawen lagi...
*kawen pajadah kalau kena dump...kalau kena gam tu lain...*
takpa..gua pun tumpang hepi laa...sebab depa dah kawen..ada anak...
rezeki depa..and ada yang akan kawen ujg bulan depan..
semoga bahagia...

tapi..dalam banyak kali gua kena dump nih..
alasan depa bagi..sama dan sangat simple..
'gua garang,pemarah,panas baran,suka mencarut kata-kata yang enak,kaki letup muka orang...emm...ok..yang letup muka orang tu gua tipu...gua x sebagus tuh..'
sama ja..xdak beza...alasan yang depa bagi tu...sekadaq alasan..untuk melepaskan diri..
tp...
nak wat camna dah memang gua ni jenis x sabaq..
gua memang cepat marah..
gua terima laaa...

cuma..

kalau nak dibandingkan ngan sahabat gua yang penah kena dump..
kerna satu perkara yang memang dia x mampu buat...and tak dibenarkan buat..
gua rasa gua ok lagi kena dump sbab alasan gua garang and panas baran..

lu orang yang baca ni nak tau apa alasan tuh?
alasanya si perempuan itu mengdump kawan gua..
adalah sebanya kerna..

kawan gua tak nak wat rambut fesyen beckham...or christiano ronaldo..
rambut pacak tengah..

bengkek ati gua..mendengarnya..sebab ni alasan paling palancau penah gua dengaq...

sebab tu laa...
gua bersyukur la gak..at least gua kena dump sebab nampak jiwa metal gua...
atas alasan kebengisan gua...
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
tapi..alasan rambut...coish!!!
itu tetap shilakak!!!!
tak gitu pian?

2 comments:

Pian said...
This comment has been removed by the author.
pali said...

kena minyak dagu ler tewwwwwwwwwwwwwww.......hahhahahahahahahahaha...eh..hg ka pian?duss..sori2...x sengaja lak...terpablish...