Monday, December 27, 2010

sembang kosong..

di kafe faruq..

arsenal vs man utd

'zal..hg tau dak rooney tu bodoh..ngaji x cerdik serupa kita?'tanya pali.

'yaka?biaq la kt dia..lani dia one of the best striker in the world kot..'jwb izal.

'dak la..aku bkn nk kutuk team manure hg ni..aku cuma nk tekankn satu menda ja..'

'padia?'

'bodo2 dia ngaji x abeh pn..gaji seminggu bersepah2..pound kot..reja sebulan dh jutawan gila2..'

'btoi gak noo?'

'so..hg dpt dak apa yg aku cerita kt hg ni?'

'dak..aku tgh fokus tgk arsengal hg nk kena lauk..'

'cilaka..hg x terpikiaq ka..kalau la dulu kita btoi2 fokus main bola kecik2 dulu..ponteng skolah...fokus ngn pembangunan sukan..aku rs kita dh main EPL dh lani..'

'btoi gk noo..tobat aku lani main kt manchester..pair ngn rooney..berbatov jd subs..hg tobat sokong man utd punya..siap beli jersi ada nama aku lg..pergh!!!bangga aku pali klu hg yg pakai jersi man utd ada nama aku..dlm fm aku mesti berebut kelab besaq nk beli..pergh..pastu muka hg gk yg main fm tu..pergh!!!'

suasana hening...

haram zadess!!!ni maleh sembang kosong ngn gemuk sekoq ni..

3 comments:

Si teNang said...

emm..sepatutnya sekarang saya dah bawak balik emas olimpik acara badminton untuk Malaysia...tapi tulah..kekecik dulu abah saya tak anta sy kelas badminton..huhu~

pali said...

bkn la kinah..sbbnya..dulu kita g blaja pandai2...hahahahahaha..kn dh masuk u..wakakaka..jgn ikut nasihat ini..

Si teNang said...

hahahha..maybe sebab salah amik kos kat U kot...

sy komen sblom ni tuh sbb skrg, abah sy siap nk bli kasut badminton n nak anta sy gi kelas badminton weekend ni..apakah?? dah terlambat kot untuk jadi atlit negara..melentur buluh biarlah dari rebungnya~