Thursday, November 19, 2009

kisah dr sebalik kepulan winston merah

mud:hampir2 menjadi gaban
kerja:xdk reja..aku kt umah
gaya:sexy abess
kapasiti:half tank
minda:sejuk beku
kul:20.16

ayaq kopi O dh siap..biskut tiger...rokok winston..lgkap dh menu aku..hahahaaha
emm..apa aku nk carut ek lani??mud nk mencarut tuh mmg menderu deram..

cmna ek nk hepikan org??soklan tu berlegar2 dlm pala aku since 7 march 2007..sbb aku rs..aku kna tggal sbb org x hepi ngn aku,mungkin..sbb aku byk pkiq aku hepi ngn cr aku,
dats y,aku ubah cr aku mncari kebahagiaan..aku cba ngn bahagiakan org2 yg disekeliling aku.aku di ajaq murahkan senyum..jgn ketatkan muka,n br la awet muda..ni la yg aku dk ikut ngn aim aku,aku dpt rs,bila org sekeliling aku hepi ngn aku,aku pn akn hepi..n mmg terbukti..aku mmg sgt hepi..xtau nk hbaq..alhamdulillah..aku rs..aku dh jmpa formula add math yg aku x pnh phm..n aku rs..cm aku tgh dgq lagu band apa ntah..band SKA yg aku dk lyn dlu..yeah...i'm on the rite track...aku cma pkiq..cmna nk tgk org2 yg aku syg n concern senyum ja..wlau seberat mn pn ksedihan yg depa tggung or alami..aku cma nk tgk depa senyum..sbb aku pn byk sorok mslah disebalik aku senyum n gelak..hahahhaha..pahal??

tp..cet!!semedang aku nk buh 'tapi'..dh tu..xkn la aku nk tulih tapir..beza dh tu mksd dia..cet!!ok..aku sambung balik..

tp..tp...ish..cm xbest lak guna tp...nk guna lain la...ok...aku btoi2 sambung ni...

justeru itu..heh..br aku rs cmbest..hahahahha..

justeru itu,kebahagiaan itu aku kecapi...tp..bak kehidupan..ada mula ada la akhirnya...at last..aku ilang balik kebahagiaan yg aku dk kejaq slama ni..w'pn apa yg aku wt just nk hepikan org...aku rs sgt bawah..(down la tuh)...n aku mula terpikiq..aku ni truk sgt ka smpai aku kna lagu nih???aku slh besaq sgt ka??aku juz nk bahagiakan org ja..aku juz nk hepikan org ja..setakat yg aku mampu..ntahla..aku rs aku ni mmg teruk kot..sbb x ble nk bg sapa2 pn hepi...

kdg2 aku jd jeles ngn kehidupan org len yg lebih elok dr aku..even ngn kwn2 aku...n aku tsedaq bila aku tgk ada org yg lg malang dr aku..ni ja yg wt aku tenggelam timbul..timbul tenggelam..timbul menyelam...n berenang gaya bebas...letih aku berenang anjing...hahahaha...jji xlemas..

ntahla..aku cba nk pikiq pasal dri aku ja..tp..aku cm x ble blah..aku jd cm tipu dri aku..mgkin at certain point aku rs sgt senang jd cmu..tp..where's my happiness??tu yg aku pikiq..aku nk jd besa ja..hepikan org2 lain..tp..aku masih gagal..or aku perlu pikiq cm thomas alva edison..aku bkn gagal..juz aku x jmpa ja lg cr aku nk bhagiakan org??nthla...

post ni aku rs sgt tdak best..aku menulis sambil mendengaq lagu awie-IRIS(mn lu pnya metal pali???)...then aku dgr lagu Everything-micheal buble aku ska lagu ni...n lagu pisces-sum 41.lagu2 ni smanya cm tragic bg aku..tp..aku suka..sbb lagu2 ni la adanya tersimpan kebahagiaan aku..(cess..x metal lgsg)hahahahahahahaha....

dh la..aku mls nk post apa dh mlm nih..nk basuh bj..rs cm nk mkn..tp..cm biskut rimau ni mengenyangkan kelaparan aku yg separuh itu..hahaahaha...nk main gitar ja mlm nih...lma x main lagu here without you ngn last resort..rindu lak sama sagu ngn ezhan..

'jauh macammana pun kita..kita tetap pandang langit yang sama'

2 comments:

ahxingla said...

lex la corp.
kebahagian misti tiba satu ari nnt.
tungguuuu~ :)

***meh nyanyi kat aku lagu here without you. mau kasi pecah gegendang telinga nehhh !!! haha

Panggil Saje Aku Ana said...

-yup..ahxingla,kebahagian tu akan dtg gak nnti...