Sunday, July 5, 2009

Prepare for Take Off....masterji!!!!

wee..wee...
kali pertama melihat bumi dari kaca mata helang sewah,mmbuat aku sedikit teruja..w'pn aku bgn awal kaw2 sat,namun mata aku gembira dan galak menonton awan2 guling...APA?kamu kata aku jakun?perak?org ulu?pegi mampos!!!!!!!!aku xksah,sbb aku mmg x pnh pn menerbang diri,jadi,pegi mampos!!!!!!hahahahahaha...
masing2 pnya pengalaman la tambi,tp,aku mmg akn ingt d 1st time la,mmg bg aku pheewittt la...pasni aku beterbangan mgkin aku x teruja dh kot..
hahahahaha...aku suka saat take off..aku ketawa sendirian dlm perut stiap x take off,rsnya sgt enak,spt dpt mkn KFC tatkala anda kebuluran di gurun sahara yaakob...mmg sgt mengujakan bg aku..xkn aku lpa pnya la..nsib menggunakan bkn wang aku,klu x,aku mmg tataula bla aku ble terbang..hahahahaha...
okayla..dh masuk maghrib,imam dh bising dh,aku dk main tenet lg...hahahahaha...
xdan aku nk ngarut byk2 lg..hula hup..

spt ingin ke kedai bdn mencari pewangi lak mln ni

12 comments:

ahxingla said...

wes corp, update cepat.
aku blur bace post ko neh.
ko nek kpl terbang ka?! (aku pn xpenah)
bunji(xtaw eja)jumping ka?!
hahahahah

pali said...

aku naik kapal terbang boeing 347..wakakaka...mggunakan wang kerajaan atas tugasan rasmi...hahahaha...
bungee jumping gua x png try lagik la ahxing...aku rs yg tu pn sgt enak...

kelakarla word verification dlm blog nih..tmbah yg hg pnya ah xing!!!

ahxingla said...

woaa..
sonok ah ko dpt nek kpl terbang.
ats tugas rasmi ke idak,
asl dpt nek kpl terbang weyy.
haha !!!

***spt yg aku penah ckp kat member aku b4 nie, word verification mmg cam kentut sket. haha. klu ko dpt perkataan "kentut" tu, mmg bertuah ah. wakakkakaka ;p

pali said...

ats tugas rasmi la..
wee..wee...
syok woo ah xing..
slama ni menda paling laju aku pnah naik pn...yamaha RXZ aku..tu pn..ats highway je..mau x sonot aku..
wee..wee..teruja gla aku...wakakaka...
ada ke kentut eh?klu ada mmg betuah spjg zaman la sapa yg dpt..

ahxingla said...

ahaha. jeles2 !!!
aku mende paling laju pn,
nek roller coaster jek !!!

***word verification
tortorg (da dekat munyik kentut tuh ;p)

pali said...

wakaka...
jgn jeles ah xing..
nti adala pluang kamu..
hahahaha..
ingt...
1st time naik flight,wt muka yg cm dh bsan naik...tp..cba enjoy saat take off...spt aku ingin membeli sbuah boeing lak...hahahah

ahxingla said...

haha. akan tidak ku lupe pesanan ko tu corpp !!!

***wes da beli boeing, ajak aku nek skali. kikiki

Ana said...

ana nk ikot!!!!
nak ikot..nk ikot!!
ana penah naik air asia jer..
boley la ek.. maju dr ah-axing..
huhuhuhu
tp paling best ar.. bile naik flight bus..hahhahaahhaa bus jebat!!!!!
aahaaaaks..

ahxingla said...

huhu.
sian, aku jek yg lom merase nek kapal di udare tuh... ;'(

pali said...

aku mgkin naik lg kot awl bln 8 nih...hahahahahahahaha....ayuh..take off!!!!!!!!!!!

ahxingla said...

wah, AKU JELESSSSSSSSSSSSS !!!

pali said...

lek ah xing..
aku kensel..maybe thn depan kot aku take off lak...hahahaha