Saturday, June 13, 2009

bukan tairu itu...haaa...yg itu...(tajuk tiada kena mengena ngn isi)

mentari terik dh enyinar tatkala aku cba utk mengepos warkah tnpa setem nih,nsib postmannya aku bkn si POSTMAN PAT,klu x mmg x sampai ar..haish!!!
berbekalkan brodben pinjam nih,celik2 mata je,xdan senaman dh,aku dh ngadap pc aku,mcm2 aku wt.(hnya yg senonoh ja)..hahahaha...x mandi xpe,yg penting basuh muka n gosok gigi and ada milo ka,old town kopi segelas,kira ckup ar tuh..
hahahahaha...apa aku mau kisah..emmm..rini cm nk p kuaq la,nk bli brodben sendrik,nk bank in duit,hui...cm beratus gk abis rini,huhuhuhu..xpala...semntara ada duit ih,xdk nti,lg liat nk nwk kuaq kn?
huh..2 ari aku ada menda alah nih brodben nih,tdoq aku mmg x ckup,gla ah,klu tdoq kul 1.00 pg tuh,kira x normal la tuh...bgn2 pg ja,trus aku ngadap pc,x nmpak dh breakfast,sbb aku ada beberapa kg yg perlu aku uruskan dlm tribal wars..hahahaha...
gler obses aku ngn menda alah nih,sseingt aku,aku main menda ni pn sbb aku bosan p cc main sampai 3 jam straight tp,tatau nk main apa kt cc tuh,xkn nk main2 chenta kot,main2 api lg bahaya,xkn nk main2 ngn bdk jg kaunter tuh..dh la nmpak cm hidu gam kanji ja tiap kali aku msuk,xpnh nk jernih,ka sbb gentar tgk muka aku yg grg nih?hahahahaha...aku seorg yg grang...wakakaka

take 5...dudududududuududududududu

okay..back to keyboard,ble plak tgh2 menaip aku tringat aku x basuh lg bj n sluaq aku...hahahaha..awat x antaq dobi ja cek oi??kn lg sng..yaa...ada yg pnh tnya aku lagu ni bla depa tau aku pembasuh bj di ujg mggu..mmg aku bisa menghantar ke dobi,tp aku nggak mau sih,wtpa nk antaq kt dobi bwh umh aku nih..basuh blum tentu kmas,baik aku bsuh sendrik,tgn aku pn kuat sbb memberus..lgpn,aku dr study dlu,sng basuh sendri gna tgn,w'pn ada mesin yg ble buh 5 kupang 4 keping tuh,aku hnya pnh gnakan tatkala aku membasuh selimut and kain cadar ja...stakat nk basuh bj elmo,sluar kodroi,cet..gna tgn sudah..xpyh aku nk bazirkan dri aku buh kt dobi setiap mggu..huh!!duit skang kna jimat,sbb aku sdg mengumpul duit nk mebeli sebuah kehidupan..(pergh!!!!)tp...cm nk bli reta ja dlu...beli Camry ka,cefiro..ka bmw 318i..huh..taste melambung2 cm ombak di pantai...tp,duit xdk lg lani...
uiii...tataula..
tp..EK pncm murah gk...huhuhuhu..staff aku hbq adik dia bli tp,kna byq cash trus...aduyai,cm nk berkhwin lak rsnya...nk bli reta pn...hohohohohoho..tp,if aku bli reta,alamatnya,lmbt la aku nk nikah..yala,nk byq duit muka reta pn..hui...tp,aku nk nikah gk la...hhahaha...go pali go!!!!

tataula bla aku nk ada reta..aku nk beli perodua viva,rerakan g aku glak kt aku,kata reta org pmpuan,pandai la hgpa,lawa la reta tuh..aku mmg dh tagkap cintan la ngn reta viva,tp,knapa taste aku diperkotak katikkan?aku suka sesuatu yg nmpak comel..w'pn aku seorg yg metal!!!!!!wargh!!!!WARGH!!apa aku kisah...apa.bdk metal xleh minat ka yg cumil2???huh!!!!kurang MSG tol!!!!!

aduyai..lapaqla plak...nasib ada kacang botak dlm bilik nih..hahahaha...
okayla..aku nk main PES 09 sat...klu aku rajin n x bz kaw2 sat pergh!!pergh!!! aku buh la lagik..

12 comments:

ahxingla said...

haha! sian ko corp. tp, comey hape viva !!! jimat pun jimat.

pali said...

tau xpe...
aku pn aneh..
knapa kecumilan kereta itu diperkotak katikkan...x sesuai kah ngn aku???

ahxingla said...

dulikkan jekkk...

tuLank RusuQue said...

dude..ko keje ape n ktne ek?

pali said...

ahxingla:
ye..aku sdg mendulikkan suma tuh,sbb skang aku dh x targrt papepn...

momo:
lori klu nk bwk hg ble la sbb kete x muat dh,kerna kamu mkin membesar dgn riang!!

senik:
aku keje kt spital,wt keje2 opis je..mustahil aku keje sbg seorg doktor bedah..

tuLank RusuQue said...

erk...betul ke ko keje kt spital ni?

pali said...

yeee...btul..aku keje spital..ke nk aku menipu senik?hahahahahaha

ahxingla said...

spital mne?! huhu~ buzybody plak aku nehh.

pali said...

hahahahaha..rahsia..

ahxingla said...

cet. itupon nk rahsia kah p.cik corp. mcm agen CIA plak dah. haha. xpe2...

مارينه بنت ڤوتيه said...

comey pe viva..mybe sbb pali ni matel tue yg kengkawan pali kata x sesuai tok pali..
hehehehe
ala pali.. duet pali sukehati pali la, x de sape nk larang..
huhuhu

pali said...

ah xing:
ala,aku mmg bkn agen CIA,tp,aku bekerja di sebuah agensi kerajaan,so,aku dikira seorg agen kerajaan la...hahahahaha

ana:
hehehehe..xjadik ar bli viva,nk simpan je duit tuh...nti dh byk,nk beli feri pulau pinang trus..wakakaka