Friday, June 12, 2009

ah ding dong ding dong ah

gla lama aku x mengepost kt blog aku ni..klu x caya,tgk sendrik ar,bapa lam aku xpost,bkn mls,tp,bz,klu aku blik kg,mmg haram la aku nk menulis kt sini,melainkan aku ada seketul laptop yg pnyai brodben,so,ngn brodben pinjam nih,aku pn melalak la kt sini sat,nk tulis ap eh??

huh,last wik,6,7,8/06...kwn aku menikah,sorg sebaya ngn aku,nikah org penang,sorg muda sthn dr aku,nikah org perak gk,2 2 ketul ni aku knal dr zaman aku memakai boot kain utk pasukan hoki sekolah rendah aku lgi,klu ingat2 balikcm x caya lak,dh menikah dh depa,yala,dh jodoh depa,xkn aku nk komen yg x best,apa yg aku ble komen,yg best2 la,bkn org lain,kwn2 aku gk,n dlm thn ni,nk menyampai ke ujg thn,ada 2/3 org lagi yg bakal menghabisi zaman bujang mereka,alhamdulillah...sbg sorg rakan yg sapotif n proaktif,aku bergumbira,tp,yg aku pikiq jd lecehnya,mkin kurangla ahli melapuk kedai budin pasni,hahahahahahaha...

n 4 kenduri kadiaq,aku siap jd pengapit lg,klu org finland ckp, best man,mmg aku best pn,sbb tuh aku terpilih,berbekalkan pakaian yg ditaja oleh pian's koleksi dan tomoko boutique aku telah berjaya mengharungi detik2 selama 2 ari sama penat ja ngn pengantin...haish...tp...pengantin habaq kt aku kata dia lg penat dr aku,tp,penat2 dia pn,xpala,dia yg kwin...wakakaka...



peh..smart gla aku jd pengapit,tu blum aku jd pengantin lg,mesti dasyaik la aku time aku nikah..wakakaka....ni pic ms kt kenduri pompuan,byk aku pos,sama naik ngn pengantin...hahaha,...tp,ni yg aku dan cekau gna hset aku jaa...hahahaha....


haaa...nila wajah pengantin yg telah berjaya mencuri cuti rehat aku selama 2 ari,tahniah diucapkan pada mereka berdua krn berjaya berkahwin sesama sendiri..cm kool ja ayt aku..huhuhu...


aduyai,penat msih terasa..
bila dh sampai tmpat reja balik,bila aku trmenung ja,knfirm aku trpikiq,ish,bla la plak turn aku,pak aku dh cm paksa abg aku nikah,tp,dia tamau lg,dia suh aku dlu...cet..klu aku byk duit,mmg dh aku mengahwini dh si isteri aku itu...hahahaha..
cm aku pnh hbq kt pian la,klu aku ada duit juta2,bkn setakat aku ja kwin,sx ngn dia aku ble blanja menikah,juz pilih ja sapa2 yg dia nk..tp,nk wt lagu mn,duit aku x ckup lg...kn pian kn???

hui..klu pikiq bab kwin nih,bkn 1 menda yg sng n mudah nk di amik pusing,klu silap,kepala yg trpusing,naya beb naya...member2 kt uia pn,yg dk terkinja2 ngn aku dlu pn,dh stat ke arah uyg lbih maju,huh,aku sembang ngn agil pn,dia kata maybe dia thn dpn kot nk ikat,aku?wakakaka...only silence understand...hahahaha..bapak poyo ayt aku..
huh...
aku terasa lpaq la plak,lgsg aku nk p tujuh e sat...
nti la aku tempek apa2 lg kt sini...
adios!!!

5 comments:

=D said...

waaa. smart!

مارينه بنت ڤوتيه said...

salam.. hensemnye pali.. terkejut ana tgk... :-) klau dpt pakwe macm pali.. iALLAH tak cari lain...
pali jd pakwe ana jela..hehehe :-)

pali said...

tuh photo sop tuh..jgn caya ye adik2???
hahahahaha...gue mn ble pkai cm2..gua metal...wargh!!!!!!

مارينه بنت ڤوتيه said...

ala.. abis.. mane gambar pali yg sebenarnya

pali said...

dlm frenster la ana..hahahahaha