Saturday, February 20, 2010

last P O S T

Waterfall….waterfall…waterfall…waterfall…

Lirik lagu bloodymary ni menyucuk telinga aku time aku taip menda ni..
Sbnaqnya aku mls nk menaip rini..tp..memandangkan ni last post aku…
As a 25 yr old hensem guy..wahahaha…(aku tipu)
Aku post gk la..last yr..2009…ari sabtu adalah besday aku…
Emm..lgpn..sok aku x leh nk post sbb sok aku hbiskan ari pertama aku sbg jejaka 26 thn bujang neik reta jbtan p kl..ada taklimat..makaseh bos..sbb member sy perjalanan indah ini…hahahahaha…
Apa yg aku nk coret sbenaqnya?maybe xdk pa kot…
Aku juz wt review idup aku thn lpas..emm..aku rs..setakat ni..stakat umuq aku 25 ni la…aku rs ms umuq aku 25 ni la..yg paling truk aku rs..n wt aku jd lagu ni..maybe pd pndgn or pndpt org..depa akn kata aku xleh trima kenyataan..siriusli..mmg aku msih blum dpt trima..rs cm msih br lg..nthla..xpala..mls nk tulih kt sini..biaq aku sorg ja ingt..hahahahaha…
U were d one..who put every smile on my face…n u are the only one..who take it away..
‘hg kna byk senyum..br awet muda..jgn dk wt muka ketat..nti cpt tua…cenyum sikit…ceee’
‘apapn jd..smile owez naa’
Hahaha…ntahla…err…aku lani byk senyum x?(aku sdg brtnya pd bekas Pringles yg djdkan ashtray aku…hahahahaha…)
Emm..sat…aku nk ingt balik..last aku dpt besday gift bila eh?2007 ka?2008 xdk..2009…emm..xdk gk..hahahah…yaa btoi..2007…2 minggu lpas aku dpt last besday gift tersebut..aku kna crett…wakaka…makaseh…aku xksh xdpt besday gift pn..n aku x pnh nk mtk org bsday gift even ms ati aku ada chenta…wakaka…tp..lani cm nk pau ja bdk2 opis aku…hahahahaha..xkira..kawe nok etek!!!!
Plan aku sebelum ni..aku nk ikat beliau pd besday beliau...nk bg hadiah besday yg pling indah kt org..tp…ALLAH knows best..ada la sbb tu…tp..mmg sgt trkilan..if u asked me a thousand times..it will never be changed..even a single word…
Dlm umuq aku 25 ni gk la..kwn2 yg mmbesaq ngn aku..buleh patah arang ngn aku..bkn sorg..tp 2..ya.2 helai manusia..slh aku ka?nthla..klu tnya hat depa lain..yg mmg tau mulut aku lgu mn..(ya..mlut sy sgt jht…sgt suka mencandet org..tp..sy juga sgt terbuka pd kritikan)aku tatau la…bab main kutuk2 org ni mmg aku dh hustler..sbb detrain pd usia muda lg..klu dk rmai2 kt kg tu..klu bwk kuaq ctr…aku ja yg kna bhn..tp aku xksh pn..sbb aku pn dk bhn depa gk..hahahahaha..(cee..xnk jatuh hg pali)wakaka..sbb aku tau..suma tu juz 4 fun..bila dk ngn kwn2 hat sma2 mmbesaq ni..byk mnda lwk jd..bila dh smpai umuq lani..dk ingt blik..sembang lain..mmg tertawa riang la..tp..ttap gk ada kwn2 yg xleh trima kutuk lbih2..biaqla..aku ingt makin umuq besaq..kita mkin nk mghrgai ms lpas..tp..x…xpala..klu hg rs selesa ngn cr tu..apa aku ble wt kn NUN?hahahahahahaha…u ask 4 it..
Aku nk smyg sat..dh msuk waktu dh ni…hmm..mkin kuat aku isap rokok..dess…bsan kot..sbb xdk wtpa..main game isap rokok..tgk muvi isap rokok..wt reja kt opis pn mau rokok..belek kamera pn mau rokok lg…nsib tgh tdoq ja aku x amik..hahahaha…owh..nmpaknya pikcur amaran kt kotak rokok tu x memberi kesedaran kt aku..hahahahaha..ctr bab rokok ni..tringat aku ms aku mmbuat krja gla p putrajaya memujuk beliau tp aku xdlyn…
Hahahahaha…bengong..sma org pndg sinis sma aku…yaaa…aku sgt buta perut…hahahahaha…1st time dlm idup aku p smyg jumaat time khutbah ada slideshow..emm..kt msjid Presint 8 x silap aku..khutbah pasal rokok..bahaya merokok…tp…abih2 smyg jumaat ja..dk dlm reta sarel..truih aku amik rokok..glr benak btoi pndptan telinga aku ritu…lgpn aku mmg tgh weng…mereng…org kuar msjid usha aku cm nk aku ni sorg gadis cun pkai skirt pendek sdg mmbuat pertunjukan harimau…usha xmau mau..siap ngn sarel pn ushar gk aku…tp…apa dia mmpu kata..wakaka…cma dia x bersembang ngn aku selama 30 saat sbg tnda protes...

-klu ditanya mengapa x ble berchenta..sbbnya..aku masih ada chenta sama dia-

6 comments:

Si teNang said...

lenkali jgn tnya kat bekas pringles...tanya kat bekas Mr.Potato laa...
untung2 Mr.Potato tu jawab...??? haaaaaa... =))

pali said...

xdk la kinah..bekas ni je ada...ada sepasang...padahal gue x pnh lak beli...nth mn sy dpt mnda ni...hahahahaha

Si teNang said...

x pnah beli??? haaa...ajaib tu..cner leh tetibe ade plak?? barangkali pali beli mase tdoq..tanpa disedari..mkn ketika tido...

epi besday org tua~ (version blog plak..) hehehhehehee..

pali said...

err...mkn time tdo?cm nk gaduh je bunyik tu?ke tu amalan kamu kinah?

btw...

makaseh...

Si teNang said...

err...err..jgn bgtau sape2 eh..this is a big secret...
sy kan slalu terjaga tgh mlm time tido...kalo sy terlena kt ruang tamu..n ade mknn kt ruang tamu tuh...emm..bila terjaga, sy dgn otomatik nyer capai mknn tu dan mkn..dan tido smula..
err..sbnrnye bkn kat ruang tamu je..kdg2 sy jln gi dapur bukak peti ais..amik coklat, mkn dan tdo smula..
ngeri x????

pali said...

pergh!!!!!!!!!!!!!!
gila mistik pekerjaan kamu sakinah hawa..hahahahahahahaha...ble buh dlm blog tuh..wahahaha..