Friday, August 7, 2009

miss target...missed target...target missed!!!!

duhhh...
glr ah..plan b4 posa suma cm terkentut waktu amik wuduk..
kn plan lain..klu ble pospon pas raya ok gk,tp..laut bergelora..maka..
plan mgkin trpksa ditunda smpai thn depan..glr ah ding dong..
dui...runsing...keje byk kt opis,tp,xsiap lg...siap la aku nti..
aduss...org wt slh,aku yg ada beban tugas..siot tol..
ada ke ptt org x dtg keje aku yg ada keje lebih sbb nk slhkan depa x mai keje..
mmg aku pastikan kamu berslh wahai penjahat awam!!!
suma plan aku bln 8 ni cm xmjdik ja,hadui...kosong btol..
balik kg la next wik..xpn p kl..
mn2 la yg menarik tertaik kau mmg dabomb..
bila otak pusing tp xleh lena ni yg jd mls thp gaban klh mahjong nih...apa pn tatau nk wt..nk main game pn xdk mud..nk main enset..lg la xdk mud..hahahaha...mn ada org nk main enset kul 2 pg melainkan dia tuh cuti gk cm aku pd sok arinya ataupun student yg nk ponteng klas sok..hahahahahaha...
ntahla..sbnaqnya..dlm minggu nih..kehidupan ku bagaikan pertempuran malplaquet 1704...yg mn apa yg aku wt w'pn dpt..tp..cm aku jg rugi..hadui...2 more wiks to go..tgk la lagu mn...klu ok..okla..klu x ok..peh..konpom la x ok..adui..tu pn pyhka???
aku ni sx pkiq dh x mcm aku dlu...ngn opismate pn ble btengkaq..adui..mls la nk idup ngn suasana cmnih..aku ni sx cm dh jadik sesumpah..minit ke32..mud aku sgt stabil..minit ke 36..tba2 aku jadik x stabil..n pd mud ke37 mud aku ok kembali..bosan ar jd aku yg nih..aku seperti bkn aku..knp yaa???mngkin kerna mlm itu..bla aku dh decide aku nk jd aku yg lain..maka..aku jd yg lain..hadui..mls aih nk pikiq..nk minum ayaq masak sat..mn tau kot ble ngntuk..hahahaha..kunun aku bjet cm minum ubt tdoqla..hahahahahaha...gler ah ding dong bell...

langit x sllunya cerah...tp..dlm gelap mlm pn..ada lg kecerahan langit yg kita ble nmpak..aku mau kamu..si teleskop chenta!!!

2 comments:

MaRInAH said...

awat jd lagu tu..
huhuhu ana da cube nie nk ckp ikut style pali..
egeege.. knp ni pali???
tok sah ar jd orglain.. jdla diri sendiri..tue lebh baek laie..
ana pun kebelakangan nie.. jiwa mcm tak brapa nk stabil..hehee..
pali jaga diri..jg kesihatan ok..
byk2 kan brdoa..mendpt ketenangn hati..]x baek gaduh2 ngn opismate..
X_X mcm makcik pali lak ana nie rase, dok bebel kat pali..hehee

pali said...

hahaha..aku nggak kata pada sesiapa momo...

ana...jgn bebel cmtuh...nti gua jd bebal!!!hahahaha