Tuesday, May 12, 2009

aku..mereka..dan blog...dan blog2 mereka..

aku ni..bkn la minat sgt nk tulis blog ni..asal2nya..aku ska ikut blog org ja,aku tgk apa yg depa tulis,apa yg depa pk..apa yg depa rs,apa yg depa nmpak dr sebuah sudut pandangan yang mungkin berbeza..sumanya sbb aku nk ilangkan bosan,last2..aku pn ada seketul blog aku sendrik,tp,lbih pada aku marah n apa yg anku nk tulis ja,maybe ni la diary aku..sbb aku nk tulis diari sendrik,aku tau..tulisan akux lawa..so,better aku tulis dlm ni haa..lawa kn???org pn xleh nk kata tulisan aku buruk..huh!!klu nkkata pn,kata la..mulut hgpa mmg busuk...
hahahahahahahahahahahahaha....

ada byk blog yg aku suka singgah,yg aku ltak link dlm blog aku,mmg tuh wajib lawati la..tp..ada gk yg mmg aku p usha,tp,aku juz mls ltak,utk elakkan sebarang persepsi hangus terhadap pemikiran n interest aku,lgpn..ni blog aku..aku pnya suka la..aku nk buh ka x...aduyai...

aku xksh pn ada org bc ka x blog aku ni,klu aku nk pomot,mcm2 aku ble wt,tp..ckupla...takat kwn2 aku n adik badik aku tau site ni sudey,aku bkn mau jadik feymes,aku xmau nti,aku bergamba bersama zila bakarin di epi kolam,kerna..aku bkn artis...lgpn,nti mesti mak aku hingaq pnya,hatta pkai short dlm umh pn mak aku hingaq dh..hohohohohohohoho....abg aku pn sama..cet..

klu nk ikutkan aku nk balik trus ja ni..tp,tba2 ja td..aku g singgah lpak 1 blog,mata aku ble ternmpak...'kite dh folo blog awak,awk folo la kite lak'...WTF!!!!!???
hahahahahahaha....
asal?klu xdk org folo blog lu,lu mls nk tulis ke hapa?bengong!!!aku tau,masing2 pnya hak la kn..cmna nk pomot brg sendrik,tp,yg ni mmg aku xleh blah..WTF!!!baik hg folo suma blog kt uka bumi nih,hang mtak 1 dunia folo blog hg..cet..busuk kaki pnya org..sori la,aku bkn nk jeles ke hapa ke,lantakla ada org nk folo aku ke x,klu ada,aku appreciate,sbb mau gk singgah tmpat yg pnuh ngn kata2 musibat nih..hahahahaha...x bagus nk mulakan hari anda dgn melawat blog sy...
perlu ke nk pomot suma cm2..so,klu rmai org folo..kira..lu bgus ar???kira lu feymes la??
ala..klu dia folo pn,blum tentu dia bc apa yg hg tulis if apa yg hg tulis x kna interest dia...apa daa...ke...skang nih ada pertandinga...'SIAPA PALING BYK FOLLOWERS?" klu ada..dpt hadiah yg menkjubkan,mau gk aku jdik muka x malu cm2..haahahahah...ble aku byr utang pembelajaran aku ms aku umr 18-24 dlu..hahahahaha...

cet..tgk..kn aku dh luangkan ms memarahi org yg x tau aku marahkan dia???sapa kata best wt cmni??dh la tu..mls dh aku nk ngomel lebey2..aku nk p bli nasi goreng cendawan..dh lama aku x mkn ns goreng cendawan..rini 12.5.09...last aku mkn 11.5.09..
huh...dh 24 jam dh tuh..lama tuh...ok ar..mau blah n angkat kki dlu...adeh..kaki ku sengal selepas pulang dr KL..aku di lenjan oleh rerakan ku dgn berbagai aktiviti lasak...hahahahaha...

1 comment:

Ana said...

datang KL x ckp pun kat ana.. tidak leh jumpa pali...yela.. sapela kita nie..